• images
  • 10:06 am
  • images
  • No Comments.

Trutisak utorka, opet.

Utorak, tmuran, pojeli smo jutarnji burek, popili 2,3 kafe, i odlučili da je vreme da se opet oglasimo i podelimo naše konsultantske sposobnosti sa vama.  Tako da, još jednom vam donosimo naš utisak o događajima koji su obeležili prethodne dane. Naleteli smo na neke zaista lepe stvari, a bilo je i onih koje spadaju u kategoriju budibogsnama.

 

 

Srebro, srebro, srebro!!!

Košarkaška reprezentacija Srbije vratila se iz Španije sa srebrom oko vrata. Posle klimave igre u prvom delu prvenstva, razgoropadili se naši i redom guzili Grke, Brazilce i Francuze. Onda došli Ameri i jebiga, prc. Ovo je ogroman uspeh ako se ima u vidu da Amerima kroz vene umesto krvi verovatno ide ono sranje Gatorade, jebalo ih to. Nije da se naši nisu trudili, ali jednostavno, do pobede se nije moglo. Naša jedina zamerka na finale jeste što se ranije nisu počeli zajebavati, davali Štimcu i Katiću da šutiraju trojke i kucaju preko onog čudovišta koje umesto obrva ima brkove Salvadora Dalija. Što se tiče samog dočeka u BG – u, bilo je zaista lepo vratiti se u prošlost i razviti onaj osećaj nostalgije kada su nas sa balkona pozdravljali Đorđević, Bodiroga, Divac i ekipa… E da, još jedna konstatacija – Miligram i THCkakoveć na dočeku, a nigde “Igra rokenrol cela Jugoslavija”? Blasfemija. Dobro, možda ne baš blasfemija, ali nekako je selo kao sarma u kojoj nisu suva rebra. Malo su Radulja i Teo izvukli stvar sa ovim Halidom, ali ostaje žal što Štimke nije opleo nekog Rođu Raičevića.

 

 

 

Jebi se ili umri

Najnovija nemačka studija pokazuje da ljudi koji vode ljubav najmanje četiri puta nedeljno zarađuju pet odsto više od onih koji su manje seksualno aktivni, a i zdraviji su. Ovo je apsolutna glupost, i redakcija “Trobloga” je živi dokaz za to. Da je ovo tačno, mi bi do sada umrli jedno 30 puta, gladni, promrzli, a mesto boravišta bi nam bilo ispod nekog mosta ili Dunavski park. Pokušali smo da dublje tumačimo ovaj paradoks od izjave, ali svaki put nam se zavrtelo u glavi i krenula nam krv na nos. Primenimo ovo na primeru – Mile (32 god), radi kao vozač GSP – a. Mile radi za minimalac. E sad , ukoliko se Miletu posreći i uđe u stabilnu kombinaciju sa krezubom konobaricom Smiljkom i 4 puta nedeljno se ogrebe za parče gujce, putnici će osetiti to nekako podsvesno i početi da mu daju bakšiš i ne traže kusur za kartu, ili će dobiti povećanje plate usled lučenja hormona sreće ( i isparenja vinjaka). Takođe, Mile će poništiti onih 600 grama bureka i kesu čvaraka koju smandrlja svako jutro pre nego što krene da vozi. Jebeni Nemci, držite se vi proizvodnje automobila i piva. I da nam Švajnštajger vrati Anu Ivanović.

 

 

Radomir Počuča otišao da se bori protiv Sotone u Ukrajini

Život Radomira Počuče je bio jednostavan. Ustane, ode na Pink, odradi Dnevnik, vrati se kući, mama ga okupa, legne da spava. I tako u krug. Onda je otkrio drogu. Više vrsta droge. Počeo je da tone. Mama prestala da ga kupa. U glavi su mu se rađale crne misli. Glas u glavi je bio sve jači… Onda je pogledao prvi deo Gospodara Prstenova, Matriksa, i best off Save Kikinde. Tim redom. Shvatio je da je on onaj odabrani, koji će otići da se bori protiv ukrajinskih pedera, kurvi, licimura i demona. Uzjahao je svog magičnog zmaja, i otišao da deli pravdu, da istera đavola iz bratskog nam naroda. Kako “Troblog” nezvanično saznaje, čim je Putin saznao da je Radomir krenuo u akciju, obećao je Srbiji tri miga i 200 litara najkvalitetnije ruske vodke za pranje zuba. Hvala ti Radomire, munjo nebeska!

pocuca

Radomir Počuča – jedna četvrtina Rambo, jedna četvrtina Gandalf, dve četvrtine moron

Latest posts by Redakcija (see all)

Tromentari

comments