• images
  • 4:01 pm
  • images
  • No Comments.

Trutisak ponedeljka 21. 07. 2014.

Treći svetski rat nikad bliži

Zagovnalo se u Ukrajini vala baš. Puca ko na koga stigne. A za to vreme zapadne sile pokušavaju da održe fasadu diplomatije i demokratije. Kontam da onih 280 i kusur duša koje su stradale u malezijskom avionu totalno boli kurac za demokratiju, jer po ko zna koji put se pokazalo da  „demokratija na papiru“ ne može da zaustavi metak, a kamoli raketu. Naša vlast radi ono što joj najbolje ide od ruke,  ljubi guzice i smeška se dok joj komadići govneta vise na brku.Samo treba pognuti glavu, i praviti se blesav, jer dovoljno je da ruski tekvando uber predsednik ili njegov ekvivalent druge boje kože koji bleji u Beloj Kući stisnu dugme i da svi odemo u tri lepe.  Naravno, Troblog ima i plan B – pravimo barku sličnu Nojevoj, samo umesto životinja trpamo šunke, paradajza, luka i sisatih žena. Pa dokle izdžimo.

Panta je u žešćem sranju

Nenad Pantić – Panta, frontmen grupe Panta Šiklja Nafta, nalazi se u izuzetno teškoj finansijsko situaciji. Tranzicija ga nije poštedela te je ostao bez posla, a iako je dobio sud, na zaostalih boktepitakolko plata će se debelo načekati. Međutim, iako je na socijali, iako se hrani u Narodnoj kuhinji i strahuje da će mu zbog dugovanja za komunalije imovina otići na doboš, najbolnija stvar je činjenica da je bio primoran da proda svu svoju muzičku opremu i da se zbog toga više ne bavi muzikom – čovek koji je deo rock istorije Vojvodine više nema uslove da se bavi muzikom. Kome mater psovati? Elem, ako ste u mogućnosti da pomognete Panti na bilo koji način, možete mu se obratiti lično na telefon 0611170070

 

Zoran Kostić Cane = Stanko Subotić Cane

Ili barem tako tvrde ovi sa Dnevno.rs. Ova blatantna greška tako živopisno oslikava očajno stanje novinarstva u Srbiji danas. Jebote, nas da čita toliki narod, mi bismo i na “jebote” pripazili da bude napisano kako valja, a ovi šatro profi žurnalisti u fazonu: “Daj šta treba, kakav tekst, brzo bre, sa’će da mi se bustuje peashooter u Plants Versus Zombies, pa da jebem kevu mumijama, jeb’o ih Tutankamon! Cane kažeš? Nisam ni skont’o da je pao – kad nema ‘leba od rokenrola je’iga hehe”. San je svakog ovakvog mlađanog novinara da bude Miodrag Sovilj, ali ako bi moglo bez da se mrdne guzicom i uključi koja ganglija – smaranje je to u pič!

Cane


Svi su Canei isti

 

Generacija 1999 se da videti u gradu sa isturenim sisama

Naslov sve kaže. Uranijum udario u sise, ne znamo gde da gledamo, na sve strane kipi. Malo nas je i sramota što smo toliko matori ( Dedu pogotovo). U dilemi smo da li da se sami prijavimo policiji, ili da kada onako u prolazu čujemo pripadnika ove generacije kako izgovara čuvenu „ Ja sam sve u životu prošao/la“ krenemo da delimo vaspitne šamare. I njima i sebi.

Fejsbuk se pokazao kao najbolja zaštita od Sunca

Došao je onaj period godine kada se sva marva, studentska, polustudentska a i radna prebaci u bratsku nam Crnu Goru, ili ako su baš svoju ishranu u toku godine bazirali na pašteti i zaštekali komad kinte, u još bratskiju Grčku. E sad, svaki normalan čovek zna da 12 dana soljenja nogu u moru, izležavanja na plaži i krkanja onih mini krofinica ( Krofnice ce ce cee) ne znači ništa ako to ne okačiš na fejsu istog momenta. Znači zajebi to što su ti ćale i keva kičmu slomili na svom poslu i za 25 hiljada mesečno da bi tebe, budućnost  srpskog društva, poslali u Sutomore da „odmoriš mozak jer si vredno učio cele godine, a učenje je tvoj posao“, pljunuo si i oca i majku, babu, dedu, sve pretke, ako to odmah ne okačiš online. Bonus poeni su ako dobro barataš softverima za obradu slika, pa se onaj uložak i govno koji plivaju oko tebe dok pokušavaš da delujes senzualna i misteriozna, ne vide.

Latest posts by Redakcija (see all)

Tromentari

comments