• images
  • 2:48 pm
  • images
  • No Comments.

Trutisak ponedeljka 2

Nedelja iza nas je bila dosta slična nama – lenja . Pored standardnih slika dupeta i sisa Soraje, Stanije i ekipe, Svetskog prvenstva u fudbalu, i malo detaljnije razrade afere sa diplomama, ništa posebno se nije dešavalo. Ipak, zahvaljujući našim izoštrenim čulima, pronašli smo neke “vesti” koje su nas zaintrigirale toliko da smo im posvetili par redova, plus što smo dodali par lokalnih stvari koje nam bodu oči ( da, uglavnom mislimo na guzicu sa slike). Sve u svemu, jako je toplo, čitajte ovo uz adekvatno ohlađeno pivce i klasični letnji vojvođanski meze ( šunka, luk, paradajz) kako bi vam ugođaj bio potpun.

Stranci lagano stižu u Novi Sad povodom “Exit” – a

 

Još jedna “Exit” avantura je blizu. Izjedači govana kakvi jesmo, skoncentrisaćemo se samo na negativne aspekte ove manifestacije. Šta ovo znači za prosečnog Novosađanina? Pivo će biti skuplje svuda, taksisti će pažljivo da osluškuju kako akcentuješ reči u nadi da će da provale da nisi odavde pa da ti roknu drugu tarifu, pijani Englezi će da povraćaju kao da su u sebe uneli dve kile pihtija i vruć vinjak, a Porta će biti upišanija nego inače. Dobro, jedna dobra stvar koju moramo pomenuti –  Čak i naše sunarodnice prosečnog izgleda se leveluju pored Britanki i izgledaju kao Monika Beluči. Dobro, ne baš kao Monika, ali  nećemo sad cepidlačiti.

 

Umro Bora Todorović

 

Umro je naš proslavljeni glumac, Bora Todorović. Legendarni Bob Marijanović/Bora Šnajder/Đenka nas je napustio posle par dana koje je proveo u kritičnom stanju. Još jedan glumački bard manje. Budući naraštaji će morati da trpe Miloša Bikovića i ekipu, mi smo imali sreću da živimo u dobu pravih glumaca.

 

Za 30 godina roboti preuzimaju dominaciju na Zemlji

 

Tako bar tvrde na “Blicu”.  Već možemo da zamislimo kako bi to u praksi izgledalo u Srbiji.  Robot – taksista te pita da li bi pustio ovu malu u miniću što prelazi na pešačkom da ti upgraduje hardware. Sajber sveštenik dolazi da osveti ikonu pred slavu, odbija rakijicu, ali može čašica “Lukoil” motornog ulja. U suštini, kakve smo sreće, dobićemo neki model koji se ponaša kao Bender iz “Futurame”.

Bender

Klasična Srbenda 22. veka

Nole, Nole!

Nole izuo Federera i vratio nas na teniski presto. Zaslužili smo ovu pobedu jer smo prolili mnogo krvi, znoja i suza da bismo postigli ovaj fenomenalni uspeh. Zaslužili smo i sve buduće naslove tipa: “Nikada nećete pogoditi kakvog je oblika govance koje je Noletov pas Pjer iznedrio!” S druge strane, Novaku Đokoviću svaka čast i želimo mu još puno uspeha.

 

Naše novine i dalje kradu članke sa Daily Currant-a

Koliki moraš biti bolid da već koji put za redom pročitaš članak sa američkog Njuz.net sajta, primiš se da je to istina (iako u opisu sajta piše da se zajebavaju) i prevedeš na srpski kao pravu vest za Kurir ili Telegraf ili neki treći sranje portal? Masa se isprimala da su naučnici otkrili citate iz Biblije u ljudskoj DNK. Nije sramota kad čovek ispadne glup – sramota je kad novinar ispadne glup, pa zbog njega još toliki narod poispada – mislim glup.

 

STIGLO LETO BRE!

Jeste ono stiglo još pre dve nedelje, ali sad je baš stiglo! Puna kupališta, točena piva, ladan špricer! Poluobnažene guze naših sugradjanki i ljuštenje kože. Batali sve što radiš sad i marš na obližnju reku, jezero, bazen ili ako si baš u kešu, more! Ne pali komp do oktobra.

363746_novi-sad-4315-toplota-vrucina-strand-devojke-foto-nenad-mihajlovic_orig

Komp pali samo kada hoćeš da čitaš Troblog, hehe

 

 

Virus kolektivne amnezije

Ove nedelje nas je zadesila epidemija virusa kolektivna amnezije. Zaboravili smo i poplave, i stradale, i odgovornost za iste. Niko nije visio zbog par milijardi štete i nekoliko hiljada unesrećenih ljudi, a teško da i hoće. Nema veze, daj da se bavimo Cecinim mladuncima i Noletovim bubuljicama. E da, u septembru, kad prodje sezona odmora, verovatno će te šef šutnuti nogom u dupe ili makar smanjiti platu, ako budeš imao sreće. Powered by novi Zakon o Radu, koji upravo prolazi.

Latest posts by Redakcija (see all)

Tromentari

comments