• images
  • 12:46 pm
  • images
  • No Comments.

STOP NASILjU U NOVOM SADU! TROBLOG NUDI REŠENjE!

Ovih dana je u Novi Sad pristiglo 200 novih policajaca i 17 policijskih starešina sve sa ciljem smanjenja nasilja na ulicama glavnog grada Vojvodine. Osim što se nasilje u urbanim zonama smanjuje tako što se otvaraju nova radna mesta, vrši se reforma obrazovnog i pravosudnog sistema prilično sam siguran da će ovo imati efekta kao i pokušaj vegeterijanskog ručka na slavi. Komično. Elem, da mene neko pita, pitanje uličnog nasilja bi trebalo rešiti na malo drugačiji način.

Naime, umesto 200 uniformisanih poluobrazovanih batinaša na ćoškove srpske Atine gradske vlasti su trebale postaviti 200 uniformisanih, poluobrazovanih prostitutki! Ne ozbiljno sad, hajde da malo ovo razradimo.

sluyimo narodu

SLUŽIMO NARODU!

Da li bi dotične dame stajale na svakom ćošku? Bi. Da li bi bile neukusno obučene kao i njihovi sadašnji parnjaci?  Možda, zavisi od mašte i preferencija tržišta. Da li dotične dame služile narodu kao što bi policija trebala? Apsolutno.

E sad, ekonomski trenutak. Obzirom na to da se čike u plavim uniformama finansiraju iz budžeta, a koji punimo mi građani,  ne vidim razlog zašto se ni Kraljice Trotoara ni bi isplaćivale na isti način?  Svakako mi punimo budžet, seks je u petljanju sa državom neizostavna stavka, pa zašto onda ne bi bilo na zadovoljstvo građana?

Zamislite sada sledeću situaciju. Kimi, Baki i Deki iz Tehničke, nadrkani jer nemaju za nove ermaksice i  ratu za eksurziju, umesto da odu do Ekonomske da nekom udare reket ne bi li se malo popravili, ili da jednostavno nekog  usrpe zabave radi, odu do Glavne Pošte kod dežurne radnice. Odu do lokalne stanice, koja bi bila prikladno opremljena krevetima i pomagalima, lepo se isprazne, fizički i psihički, zahvale se i odu dalje svojim poslom. Pf, milina za svakog pubertetliju! Da sam ja mogao u tom dobu  svaki put kada bi mi neko išao na nerve da odem na kurve i istresem bobana kao što to evolucija nalaže, danas bih bio Zen majstor 55og dana! I svima lepo, Kimi, Baki i Deki su manje nervozni, nekako im sve lepše posle poslepodnevnog orgazma, lepše je i klincima iz Ekonomske jer niko nije hteo da ih iseče na odmoru, lepše je seksualnoj radnici kojoj država sad plaća zdravstveno, penziono i ostale doprinose, a i političarima koji su se ovoga setili, pošto će sada novinari da se bakću nekim drugim stvarima, a ne samo da čačkaju mečku i guraju nos gde im mesto nije…

Ili ova situacija. Sima Dobronjački, posle 30 godina u državnom preduzeću, najuren kao višak bez otpremnine i dostojanstva, tumara ulicama grada, krpi se za osmo  unuče vinjaka tog dana, uveče pretuče ženu i ćerku pre spavanja, pogleda Slagalicu i zaspi. I tako svaki bogovetni dan. Monotono, morate priznati? A da naš Sima svaki dan ode kod različite uslužiteljke i proba nešto novo, nešto drugačije, nešto što njegova Savka ne želi, ne ume ili jednostavno ne može da mu pruži? Batalio bi Simica vinjak i prešao na kamagru u roku od odmah! Možda bi se bacio i na neku fizičku aktivnost ne bi li pomerio neke svoje rekorde?

Da ne govorimo o potencijalnim  mikro-ekonomskim dobitima! Turizam bi procvetao! Mala i srednja preduzeća bi se okrenula proizvodnji pomagala od drveta, gume i plastike! Zašto se ne bi škola u Kamenici, umesto što školuje buduće reketaše i uterivače dugova, bavila obukom vezanom za najstariji zanat? Recimo, Madjarska, Češka i Holandija bi nam poslala nekoliko svojih starešina, a mi bi smo njima edukovali buduće  kadrove zauzvrat. Eto par poena i za diplomatske odnose!

palin-pornstar

DIPLOMATIJA JE KEVA!

Mislim da ovaj plan itekako ima budućnost u Novom Sadu, a zašto ne i u drugim gradovima lepe nam otadžbine? Ne poznajem ni jednog političara lično, ali mislim da neko treba da ih obavesti pa da konačno kapitalizujemo ovaj seks koji nam svakako pružaju godinama. Sada bi bar bilo na obostrano zadovoljstvo.

Šuja

Šuja

Hejter po rođenju, sve ostalo igrom slučaja.
Šuja

Latest posts by Šuja (see all)

Tromentari

comments