• images
  • 5:53 pm
  • images
  • One Comment.

Otkrivamo sudbine nekadašnjih uzora 2 – Bajonetova osveta!

Čitali ste u prethodnom delu: Sudbina je kučka, i voli da se zajebava. Nekada ti ne da ništa. Nekada ti daje mrvice sreće pa ih oduzme. Nekome da slavu (koju smo već ranije definisali kao surovu ljubavnicu), gurne ga u visine, pa ga opali o zemlju. A nekome, u ovom slučaju nama, da šansu da sve to posmatramo. I tako smo se u prethodnom tekstu bavili potencijalnim sudbinama koje su zadesile „selebritije“ (teško mi je kada pišem ovu reč) naše estrade. Hipotetisali smo da su Vampiri dobili triper, da Čipi iz Osvajača valja robu iz Turske, a da Filip Žmaher rezbari drvene ruske babuške po šumama Zlatibora. Osladila nam se ova tema, htedosmo da odmah napišemo i drugi deo, dok još ima malo inspiracije u nama. Krenuo da duva onaj ludački vetar i da pada neka mešavina snega i kiše, ali nismo hteli da dozvolimo da nas to omete! SVET SASLUŽUJE DA ZNA DA JE CECA SLAVKOVIĆ OTVORILA HOT LINE AGENCIJU ZA DENDROFILE I DA SAMA PROIZVODI ZVUK ŽALOSNE VRBE ( opcija 6) !!!! Međutim…

Taman smo seli za komp, kada neko pokuca na vrata…Nismo mogli da verujemo da je neko lud da bilo gde ide po ovom vremenu…Da nije Vučić? Ma nije sigurno, nas trojicu ne bi mogao da nosi u naručju, ješni smo momci… Šujica je bojažljivo otvorio vrata, kad tamo – Bajone…

- Dobro veče Trobložani! Ja sam Nenad Bajić, ali sam poznatiji po nadimku B…

- Bajone…

- Da, otkud znate ? Hehehe, fanovi ste sigurno, zbog takvih kao vas u gepeku uvek nosim po koji poster, kasetu…Nije da ja nikada nisam snimio CD, ali ovo je nekako retro…

- Pa nosiš majicu sa svojim likom na kojoj piše „Bajone 1998“… Mada ti je malo mala, vidi ti se pupak.

- Nebitno je to sad, nemamo puno vremena za prazne priče, hajde da sednemo i da pređemo na stvar.

- Dobro Bajone. Hoćeš da popiješ nešto? Kafa? Pivo? Rakija? Sok?

- Može.

- Pa šta od toga?

- REKAO SAM MOŽE!!!

bajoone

I sve sipajte u istu čašu!

- Dooobro, izvoli…Dakle Bajone, šta možemo da učinimo za tebe?

- Momci, krenuli ste da se zajebavate sa stvarima sa kojima se to ne radi. Čačkali ste mečku.

- Jao majku mu, nismo valjda opet pijani zvonili na interfon Zorici Marković?

- Ma jok bre! Još gore. Ja sam predstavnik tajne organizacije estradnih ličnosti koje je , kako da se izrazim, zub vremena malo okrnjio… Vaš tekst u kojem pominjete Čipija i ostale nam se uopšte nije dopao.

- A ko ste to vi?

- Zvanično idemo pod imenom Građansko Udruženje Zaboravljenih Asova. Nezvanično to je organizacija koja se već vekovima bori za prava svih muzičara koji su nepravedno otrgnuti sa dojke slave!

- Čekaj , znači skraćenica vaše organizacije je GUZA?

- Vidi stvarno majku mu…A zato se oni dripci iz Tap 011 stalno smeju, pogotovo onaj Milan visoki, mangupi jedni… Ma lepo sam ja rekao da ljude koji u svojim spotovima nose šuškave trenerice ne puštamo u organizaciju, ali veliki vođa zapeo pa zapeo… Znate li vi momci da od kada smo Husu Beat Street-a pustili u organizaciju…

tap 011

Ovo je sigurno redakcija Trobloga u nekom paralelnom univerzumu

 

- Pustili Husu u GUZU?

- …Da, od kada smo Husu pustili u GUZU meni neko stalno krade jelkicu iz kola? I kad se ja žalim na sastancima, jedino on i ona Gala ne mogu da me pogledaju u oči, sumnjivi su mi do zla boga.

- Dobro Bajone, kafu si skoro popio, pojeo si nam celo pakovanje ratluka, tri rakije si popio, a još nisi rekao zašto si došao? Fokusiraj se čoveče!!

- Da, da… Khm,khm…Trobložani, ovim putem apelujemo na vas da prestanete da kopate po GUZI i da skinete tekst u kojem ste nas prethodno pominjali? Nije lepo da nas zajebavate. Pa jadnog Filipa smo jedva smirali, sad neće da zaspi osim ako ga Dača Duck ne miluje po kosi! Ukoliko odbijete da uslišite naš zahtev, nećete nam ostaviti drugog izbora osim da krenemo u otvoreni sukob!

- Bajone, žao nam je ali samo mi možemo  sebe da cenzurišemo… Imamo pravo na to!

- Možda vi imate pravo…Ali mi imamo Zoranu Pavić!

zorana

Neko ima nuklearke, neko ima Zoranu

 

- Dobro gospodine Bajone, ali naš odgovor je i dalje ne… Ako je to sve što ste   imali da kažete, možete ići…

- U redu gospodo Trobložani. Sudnji dan se bliži. Imajte u vidu da ste upozoreni. Naša osveta će biti brza, hladna i veoma bolna…

- Kao tvoja karijera?

- 1:0 za vas gospodo… Ali tek smo počeli!

Zalupio je vrata. Šujica je tad provalio da nam je Bajone ukrao toalet papir i da su mu nestale sve čarape iz korpe sa prljavim vešom. Popili smo po pivo i rešili da je dosta za večeras, da je bolje krenemo kućama, pošto je i vetar malo utihnuo. Tekst će se napisati neki drugi put, sad imamo još više motiva!

Sledeće jutro mi je zazvonio telefon. Deda me zove.

- Halo Deda, sokole sivi kako si?

- KOSTA, GDE SI?!?!

- Polako Deda, šta vičeš, gde gori?

- DA LI SI SE ČUO SA ŠUJICOM, NEDOSTUPAN JE!!?

- Nisam Deda, šta ti je , što vičeš? Jesmo ti sto puta rekli da telefon tako funkcioniše, da nema potrebe da budemo blizu jedan drugog da bi pričali, i da samim tim nema potrebe da se dereš? Jesi mator, svega mi.

- KOSTA, SLUŠAJ ME PAŽLJIVO! BAJONE SE NIJE ZAJEBAVAO. KRENULI SU SA AKCIJOM! MALOPRE JE OLIVER STOILJKOVIĆ KRENUO DA ME JURI PO MILETIĆEVOJ, UMAKAO SAM MU TEK KADA SAM MU BACIO KROFNU, PA GA ONA OKUPIRALA! ŠIFRA CRVENO!!! GUZA NAPADA!!! PONAVLJAM, GUZA NAPADA!!!!

oliver

Ovako je na Dedu zinuo!

…..NASTAVIĆE SE….

Kosta

Kosta

Po sopstvenom mišljenju, od kontempliranja napravio umetnost. Tematike koje se nalaze u njegovoj glavi ne bi poželeo ni najgorem neprijatelju. Kažu ljudi da je duhovit.S vremena na vreme stavi nešto na papir. Relativno kasno je otkrio vinjak - tek tada je shvatio šta znači izraz "živeti rokenrol"
Kosta

Latest posts by Kosta (see all)

Tromentari

comments