• images
  • 5:09 pm
  • images
  • No Comments.

Jesi to što pušiš

Opet seremo, nismo odavno. Kao što vam sam naslov govori, volimo ti mi da uopštavamo stvari više nego supe da srčemo, pa u tome duhu vam pišemo i ovaj tekst u nastavku. Ukoliko vam šta od napisanoga povredi osećanja, slobodno nam pišite sve što osećate i mislite u komentaru kako bismo što lakše i preciznije mogli da ništa. Nego, da mi pređemo na stvar – evo šta pljuge koje arčiš govore o tebi:

Pljuge sa trafike, srednja klasa: Malboro, Laki, Pal Mal, Vinston…

Ti si onako – nit’ smrdiš, nit’ mirišiš: piješ Lav/Jelen, mogao bi jesti kajganu i pršut za doručak svaki dan do kraja života, na slavu nosiš istu flašu Vranca koju si prošle slave ti dobio od istog takvog jednog, u Herojima trojci biraš Castle – ukratko, ti si ovaploćeni prosek. I to je skroz u redu – treba neko u životu da bude i NPC.

nwconlyamodel

 

nwconlyamodel

Pljuge sa trafike, niža klasa: Jork, Vajsroj, Bond…

Znaš onaj citat iz Fight Club-a: „Mi smo oni koji vam peru veš, pripremaju hranu i postavljaju večeru. Mi vam nameštamo krevet i čuvamo vas dok spavate“. E pa ti si bukvalno to, samo mnogo, mnogo manje kul nego što zvuči u filmu. Radiš kod privatnika za bednu platu, ali ne može on tebe toliko malo da plati koliko ti možeš da grbaviš. Sa kumom planiraš da pokreneš neki biznis još od bombardovanja (doduše svaki put kad se ožderete imate novu, bolju i više sto-posto-sigurica-usraćemo-se-od-para ideju – od izvoza kanadske topole u, je li, Kanadu, do kupovine tipli preko Aliekspresa u sedamsto tura od po $49.99 da se ne plati carina), ali realno, nikada ništa nećete početi jer ste lenja govna. Ti si tiha masa koja ćuti i puši – krdžu.

Pljuge sa trafike, viša klasa: Davidof, Sobranje, Moods…

Tebi je u životu mnogo bitno kakav utisak ostavljaš na prvi pogled. Puše se skupe pljuge, nose se Paćoti gilje, Dolče i Gabana garderoba, Kelvin Klajn gaće, jede se biftek od persijke muflonetine, pije se ona kafa što je iskenja lemur pa te izađe ko tri nadnice na građevini… ukratko, pokretni si bilbord za kežual kapitalizam. U svakoj prilici gledaš da pišaš po sirotinji kako bi se svojim moćnim mlazom odrazio još više iznad pomenute krezubadije. Rekli bismo ti da si žešće govno od čoveka, ali ti baš voliš to da čuješ, pa ti nećemo pružiti to zadovoljstvo.

I kako da te čovek ne mrzi?

 

I kako da te čovek ne mrzi?

Pljuge lokalne: Drina, Morava, 57…

Ti si, prika moj, iskonski hard core. Ako se Kim Džong Unu digne pišica da lansira nuklearni asortiman i pri tom dokači i nas, od preživelih će ostati samo buba-švabe i ti. Dan započinješ tako što pališ pljugu pet minuta pre nego što se probudiš, zakuvavaš kafu sa rakijom – kak’a voda, kak’e pičke mater’ne! Uz kafu ispušiš još dve pljuge i drmneš po rakiju uz svaku, pa krećeš na posao. Sedaš na bicikl, do ciglane ispušiš još tri komada, teraš suvonjavog Mitu portira u tri pizde materine, pališ pljugu, pa vataš lopatu da zamešaš šamot. Radiš na nikotin i šljivovicu od 150 dinara/litar, prihodi su ti mizerni, ali rashodi još mizerniji, Smrt je dolazila u par navrata po tebe, ali svaki put je odustala jer si je oterao u tri pizde materine pošto ti se učinilo od nje onako suvonjave da je Mita portir.

Motane pljuge

Klasična hipsterčina. Furaš ajfon dvojku, teraš poniku sa korpom napred, igraš Spejs Invejders na Komodoru 64, slušaš indi bendove sa vokmena… generalno si jebeno iritantna osoba i nećemo da trošimo više teksta na tebe.

Lula

Svi ljudi koji imaju pravo da puše lulu su dosad već ili poginuli u boju ili umrli od srčke na nekoj sisatoj studentkinji, tako da se ti teraš u kurac pozeru.

Ili ovako, ili nikako

 

Ili ovako, ili nikako

Elektronske pljuge (skupe)

Ti si programer. Obožavaš sve što ima prefiks e-: e-mail, e- books, e-banking, e-dating… normalno je da ćeš i da e-pušiš. Međutim, nećeš ti one kineske olovčice što pućka pusti plebs, već krem de la krem bato moj! I tako ti purnjaš svoju elektronsku pljugu i srčeš svoj dupli triplćino sa cimetom i sok od rajskog kaktusa, gledaš onaj kod i praviš se da znaš gde se šta uzjebalo, a na račun svakog prvog leže desetak prosečnih plata u Srbalja. Jebe ti se tačno i svaka čast – mi bismo isto tako da smo u mogućnosti.

Latest posts by Redakcija (see all)

Tromentari

comments