• images
  • 6:30 pm
  • images
  • No Comments.

Dečko koji obećava

Jednog dana ću na ledjima i ja imati tetovažu zmaja. A pored nje tetovažu Jovana Krstitelja, obe naravno uokvirene tribalom. Biće to velika leđa. Sakrivaće vrata eminetnih lokala, i mnogi će se  upravo na njih pozivati u nezgodnim situacijama. Biće čak prostora da na levoj lopatici uradim đavola, a na desnoj anđela. I to je to. Ceniću da sam autentičan, i ceo taj mozaik će u tom trenutku imati neko značenje za mene, koje drugima neću otkriti. Jer jbg – ne znam ga, ali je zastrašujuće i uliva mi preko potrebno samopouzdanje. Uostalom, cela ekipa će imati manje – više sličnu kompoziciju na leđima. I svi će imati sličan doživljaj sebe.

Tribal-tetovaze1-300x225

Planiram da dodam vladiku u sedlu

Sa druge strane, moje će grudi krasiti zlatni krst, veći od Vladikinog. Eventualno još po koja sitna tetovaža neke krvoločne životinje na levoj ili desnoj sisi, ili još bolje kašikara! Možda napravim foru da mi bradavica bude okidač te tetovaže. Kao pravi pravoslavac, ostavljaću velike priloge crkvi i ljubiti ruke ocu Marku, Miru i Luki, a lomiti ruke cavama koje su izdale nacionalni interes, teritorjalni integritet, suverenitet, pale srpske junake, Zvezdu i kraj. Privatno ću regrutovati i obučavati omladinu. Jer to je moja sveta misija. Sad kad je vojska ukinuta, namnožilo se pedera ko pleve, samo roze majice nose i skakuću uz tehno. Da nije vojske bilo, možda bismo i mi, ne dao bog, postali takvi. Ali nas je vojska školovala životu, a muškarci smo postali na obaraču. Nož se čuva za umetničke performanse, da ne kažem da sitan vez sadističkih poriva počiva na njemu.

Što se omladinaca tiče, ordenje se stiče reputacijom, a reputacija sjebavanjem konkurencije i poštovanjem uličnog autoriteta. U svakom slučaju, moraćemo neka pravila da uspostavimo odmah – da se šmrče može, al ne na štetu klijentele i gazda. Drugo – ko mi se bude ufiksao…ima da završi na lancima iza zadnjih točkova mog skupocenog automobila. Biće to moj način da kaznim neposlušne, i prilika da snimim sopstveni rimejk Troje. Uvek sam voleo onu scenu kada Ahil zaprežnim kolima vuče mrtvog Hektora, dok njegova udovica sve to posmatra sa zidina. Tu mi se, da budem iskren, i digao. Još da su ubacili i koje silovanje, pa ja bih na IMBD-u sigurno ostavio najvišu ocenu, mada ni ovako nisam bio mnogo manje velikodušan.

Uzgred, što se riba tiče, tu će da bude kad i kako ja kažem. Naravno…krpice i parfemi neće da im fale, a tu je uvek i glavni separe u klubu petkom i subotom. Kad jednom prihvate poklon od mene, zauvek će ostati deo ful opreme audija, merdže ili bembare. Biće tu da se sijaju na suvozačevom sedištu, saginju i skaču uz ciku. Tu računam na njihovu kurvinsku prirodu, želju za glamurom i siromašni mozak. Po cenu da nikada slobodno ne progovore, neće se odreći svoga lutkara. Najviše me pali to što će ih obični smrtnici, odnosno ova njihova govna vršnjačka- studentarija i ostale bagra, gledati kao nedostižne boginje. Biće im dostupne samo u njihovim maštanjima. Do tada će u realnom svetu pred njima samo dizati nos, dok će taj isti nos spuštati preda mnom, kako bi ostao na svom mestu- lep, prćast i vazda napuderisan.

sponzoruse

Pošteno zarađene pare se troše samo na poštene cure

Kako sa ribama, tako i sa političarima. Nijedna vlast me neće iznenaditi, niti razočarati. Razviću takav sistem da se neću ni truditi da budem podoban, već da oni budu podobni meni. Nijedan policajac neće smeti da mi priđe dok budem sjebavao ljude i njihovu imovinu iz hira. Uvek ću imati u džepu, ali keš bez preke potrebe vaditi neću. Jbg…ipak je to neko krvavo zaradio. Svakako da cela ekipa pije na crtu, osim kod gazda Mikija i Švonje. Nadam se da će Miki i Švonja do tada opravdati imidž opasnih momaka. Sad su tek sirovi srednjoškolci, koji reketiraju ove nesrećni klince na velikom odmoru i fizičkom. Svakako obećavaju i zato će kod njih morati da se ispoštuje fiskalni. Na kraju krajeva, kumstvo je kumstvo! Valjda će me cave zvati za kuma do tada. Ma oće sigurno! I jednog dana kada dosegnem svoju viziju, već ću imati omanju gomilicu palih prijatelja, od kojih možda neki završi na mom ramenu, kao još jedan simbol pridodat mojoj snazi. Do tada ću već primiti jako puno udaraca u glavu, svaki od njih će ubiti novu moždanu ćeliju, a sa njima će polako umreti i svaki atom straha. Više neću vagati rizike i praviti bezbednosne provere…biću stopostotno prepušten instiktima. Onda će tetovaža vuka, tigra ili lava na mojoj desnoj ili levoj sisi dobiti pravi odsjaj. Ma Amadeus u pesmu da me turi…suze mi krenule. Što duže budem opstajao u areni, moji sledbenici će se množiti. Klinci će praviti stranice sa mojim likom, prepričavaće priče o mojoj lucidnosti u toku izlazaka…čak iako mnoge od njih neće počivati na istinitim događajima, i sam ću početi da verujem u njih. Moja reputacija će postati nedodirljiva i besmrtna kao Šešeljeva ideologija. Možda ću nekom i ja postati ukras na ramenu. Ali ne kao ovim mojim pičkama. Neko me možda i dobrovoljno stopi sa kožom. U tom trenutku će klincima već prolaziti te misli kroz glavu, neko od njih će baš tada poželeti da na isti način postane ja. Zapravo, biće ih jako mnogo.
A ja…pa ja ću opijen egom i ništavilom izčeznuti u početku priče nekog novog mužijaka, koji će svoju ludost dokazati mojom egzekucijom.

index

Danas lomiš, sutra te lome, ali sa respektom

Latest posts by Redakcija (see all)

Tromentari

comments